Muziek duo op jouw feest

Onderhand heeft The Given Horse als muziek duo elk soort feest wel gespeeld. Bedrijfsfeesten, bruiloften, nudistenfestivals, verjaardagen, huiskamerconcerten en ga zo maar door. Omdat ze zeer mobiel zijn is er op elke locatie iets mogelijk. We beschikken eventueel over een eigen geluidssysteem. We denken graag mee met hoe we jou feest zo goed mogelijk aan kunnen sterken. Alles is mogelijk!





‘Een leuke show met bekend repertoire en veel interactie met ons publiek’

Esther, Utrecht

‘Ons feest was onvergetelijk, mede dankzij de flexibele houding en de muziekkeuze van The Given Horse. Met zijn tweeën weten ze het hele feest los te krijgen!’

Chris, Den Bosch




Muziekstijl


De muziekstijl die we spelen varieert enorm (van 60’s tot aan hits van nu), maar elke song die we spelen zal gespeeld worden met een eigen draai die we er aan geven. Heb je speciale verzoekjes, bijvoorbeeld voor je bruiloft? Dan kun je deze ruim op tijd aangeven en dan is er een heleboel mogelijk!
We zijn in elke setting te plaatsen, voor rustige achtergrondmuziek tijden een receptie, ceremonie of diner, maar ook uitermate geschikt voor een avondfeest waar een goed feestje wordt gebouwd met veel interactie.
Hieronder vind je een cover video met een deel van ons repertoire en ook een week overzicht om een inspressie te krijgen van wat wij doen.

‘Het duo heeft een perfect optreden neergezet op ons bedrijfsfeest. Naast de leuke muziek hebben ze een flinke dosis humor en het plezier straalt er bij deze jongens vanaf!’

Arjen, Drachten


Ben je enthousiast geworden?

Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug!


Hier begint Jouw Feest
Vul nu het formulier in voor meer informatie en beschikbare data! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en werkelijkheid te laten worden. 

Contact
BOEK NU