Kroegoptredens
Al 6 jaar lang speelt The Given Horse kroegen in binnen en buitenland. Dit is waar ze mee begonnen zijn en wat ze graag doen. Het lukt bijna altijd om een kroeg op de kop te zetten met 2 keer zang en een gitaar. Omdat de show vol interactie zit zorgt dit voor een intieme en gezellige vibe. De show zit vol met bekende muziek van toen en nu. The Given Horse neemt ook eventueel eigen geluid mee!

Hieronder een sfeer impressie van een kroegoptreden op Oerol en onze outkast cover!

‘Een leuke show met bekend repertoire en veel interactie met ons publiek’

Esther, Utrecht

‘Onze bruiloft was onvergetelijk, mede dankzij de flexibele houding en de muziekkeuze van The Given Horse. Met zijn tweeën weten ze het hele feest los te krijgen!’

Chris, Den Bosch


Muziekstijl


De muziekstijl die we spelen varieert enorm (van 60’s tot aan hits van nu), maar elke song die we spelen zal gespeeld worden met een eigen draai die we er aan geven. Heb je speciale verzoekjes, bijvoorbeeld voor je bruiloft? Dan kun je deze ruim op tijd aangeven en dan is er een heleboel mogelijk!
We zijn in elke setting te plaatsen, voor rustige achtergrondmuziek tijden een receptie, ceremonie of diner, maar ook uitermate geschikt voor een avondfeest waar een goed feestje wordt gebouwd met veel interactie.
Hieronder vind je een cover video met een deel van ons repertoire en ook een week overzicht om een inspressie te krijgen van wat wij doen.

‘Het duo heeft een perfect optreden neergezet op ons bedrijfsfeest. Naast de leuke muziek hebben ze een flinke dosis humor en het plezier straalt er bij deze jongens vanaf!’

Arjen, Drachten


Ben je enthousiast geworden?
Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug!


Hier begint Jouw Feest
Vul nu het formulier in voor meer informatie en beschikbare data! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en werkelijkheid te laten worden. 

Contact
BOEK NU