Festival Band

The Given Horse speelt elk jaar verschillende festivals. Landelijk grote festivals als Zwarte Cross maar ook kleinschalige festivals. Ons voordeel is dat wij makkelijk inzetbaar zijn. We passen ons gemakkelijk aan ieder podium aan maar kunnen ook in een kleinere setting een goede sfeer maken. De afgelopen jaren stonden we op verschillende festivals, van groot tot klein. Uitblinkers ware de Zwarte Cross, Oerol en Eurosonic Noorderslag! We hebben daar verderop deze pagina leuke sfeerimpressies van!Festival Band | Johannes Podium | The Given Horse
Festival Band | Marius Podium | The Given Horse
Optreden the given horse op festival
duo optreden festival
 Muziekstijl


De muziekstijl die we spelen varieert enorm (van 60’s tot aan hits van nu), maar elke song die we spelen zal gespeeld worden met een eigen draai die we er aan geven. Heb je speciale verzoekjes, bijvoorbeeld voor jouw feest? Dan kun je deze ruim op tijd aangeven en dan is er een heleboel mogelijk!
We zijn in elke setting te plaatsen, voor rustige achtergrondmuziek tijden een receptie, ceremonie of diner, maar ook uitermate geschikt voor een avondfeest waar een goed feestje wordt gebouwd met veel interactie.

Hieronder vind je sfeerimpressies van Oerol en de Zwarte Cross!


‘Het duo heeft een perfect optreden neergezet op ons feest. Naast de leuke muziek hebben ze een flinke dosis humor en het plezier straalt er bij deze jongens vanaf!’

Arjen, Drachten


Ben je enthousiast geworden?
Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug!


Hier begint Jouw Feest
Vul nu het formulier in voor meer informatie en beschikbare data! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en werkelijkheid te laten worden. 

Contact
BOEK NU