Bruiloft band
Wij zijn als bruiloft band te boeken voor muziek tijdens de ceremonie of als afsluiter op het feest. Een combinatie is ook mogelijk. Ook is er de optie om van tevoren verzoekjes aan te dragen. Elk stel heeft wel een lied dat ze beide prachtig vinden, daar maken wij graag een eigen versie van! Mocht The Given Horse als duo niet voldoende zijn voor het eindfeest, check dan eens The Given Horse XL.

Naar The Given Horse XL

‘Een leuke show met bekend repertoire en veel interactie met ons publiek’

Esther, Utrecht

‘Onze bruiloft was onvergetelijk, mede dankzij de flexibele houding en de muziekkeuze van The Given Horse. Met zijn tweeën weten ze het hele feest los te krijgen!’

Chris, Den Bosch
Muziekstijl


De muziekstijl die we spelen varieert enorm (van 60’s tot aan hits van nu), maar elke song die we spelen zal gespeeld worden met een eigen draai die we er aan geven. Heb je speciale verzoekjes, bijvoorbeeld voor je bruiloft? Dan kun je deze ruim op tijd aangeven en dan is er een heleboel mogelijk!
We zijn in elke setting te plaatsen, voor rustige achtergrondmuziek tijden een receptie, ceremonie of diner, maar ook uitermate geschikt voor een avondfeest waar een goed feestje wordt gebouwd met veel interactie.
Hieronder vind je een cover video met een deel van ons repertoire en ook een week overzicht om een inspressie te krijgen van wat wij doen.

‘Het duo heeft een perfect optreden neergezet op ons bedrijfsfeest. Naast de leuke muziek hebben ze een flinke dosis humor en het plezier straalt er bij deze jongens vanaf!’

Arjen, Drachten


Ben je enthousiast geworden?
Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug!


Hier begint Jouw Feest
Vul nu het formulier in voor meer informatie en beschikbare data! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en werkelijkheid te laten worden. 

Contact
BOEK NU