Akoestisch duo
The Given Horse is een akoestisch duo dat liedjes speelt van alle tijden in een eigen akoestisch en opzwepend jasje. Door de goede tweestemmigheid klinkt de muziek al snel aangenaam. Daarbij beheerst The Given Horse de kunst van het weglaten waardoor allerlei soorten liedjes toegankelijk zijn voor het publiek. Onlangs bracht The Given Horse tijdens Oerol het debuut album ‘Morgen Stop Ik Echt Uit’. Deze is te bestellen in de webshop en te vinden op Spotify.

Boek The Given Horse als duo voor feesten, kroegen, bruiloften en festivals. Voornamelijk covers, meezingers en hier en daar een eigen liedje. Neem contact met ons op voor repertoirelijst en mogelijkheden.‘Een leuke show met bekend repertoire en veel interactie met ons publiek’

Esther, Utrecht

‘Onze bruiloft was onvergetelijk, mede dankzij de flexibele houding en de muziekkeuze van The Given Horse. Met zijn tweeën weten ze het hele feest los te krijgen!’

Chris, Den Bosch
Muziekstijl


De muziekstijl die we spelen varieert enorm (van 60’s tot aan hits van nu), maar elke song die we spelen zal gespeeld worden met een eigen draai die we er aan geven. Heb je speciale verzoekjes, bijvoorbeeld voor je bruiloft? Dan kun je deze ruim op tijd aangeven en dan is er een heleboel mogelijk!
We zijn in elke setting te plaatsen, voor rustige achtergrondmuziek tijden een receptie, ceremonie of diner, maar ook uitermate geschikt voor een avondfeest waar een goed feestje wordt gebouwd met veel interactie.
Hieronder vind je een cover video met een deel van ons repertoire en ook een week overzicht om een inspressie te krijgen van wat wij doen.

‘Het duo heeft een perfect optreden neergezet op ons bedrijfsfeest. Naast de leuke muziek hebben ze een flinke dosis humor en het plezier straalt er bij deze jongens vanaf!’

Arjen, Drachten


Ben je enthousiast geworden?
Vul dan het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug!


Hier begint Jouw Feest
Vul nu het formulier in voor meer informatie en beschikbare data! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken en werkelijkheid te laten worden. 

Contact
BOEK NU